Dinner

It's all about Passion for Taste!
We would like to invite you to a journey around the globe.
Sharing is not only caring but also the fun part in life. Just go for it and give it a try!! 

 

Brot | Butter
bread | butter
5

-----

Mais | corn (v)
Polenta | Queso
14

TEMENT | Sauvignon Blanc Kalkstein Reserve 2017 | Südsteiermark
9,50

-----

Beef Tartare
Ortiz Sardinen | Brot getoastet
Ortiz sardines | bread toasted

17

CLAUS PREISINGER | Puszta Libré! 2022 (ZW/SL) | Neusiedlersee
7

-----

Wolfsbarsch Ceviche | sea bass ceviche
Chicorée | Gurke
chicory | cucumber

16

WIENINGER | Gemischter Satz DAC Ried Ulm 2022 | Wien
11

-----

dry-aged Beef Tataki
Hollandaise | Wakame
18

DOMAINE LA LOUVIÈRE | La Séductrice 2021 (ME/CF/MA) | Languedoc-Roussillon
9

-----

Hummer-Flusskrebs Kroketten | lobster-crayfish croquettes
Wasabi
15

SCHUP | Chardonnay Gumpoldskirchen 2021 | Thermenregion
8

-----

Oktopus  | octopus
Piquillo-Paprika | Chorizo | Olive
piquillo pepper | chorizo | olive

19

STREHN | Der Elefant im Porzellanladen Rosé 2023 (BF) | Mittelburgenland
11

-----

Lauch | leek (v)
gegrillt | Zwiebel Consommé | Lardo optional
grilled | onion consommé | lardo optional

14

ALDINGER | Riesling Fellbacher Alte Reben 2021 | Württemberg
8

-----

Fischsuppe | fishsoup
Krustentierbisque | Fregola Sarda | Meeresfrüchte
crustacean bisque | fregola sarda | seafood
19 | 26
 
CHARLES BAUR | Riesling Grand Cru Brand 2017 | Elsass
11,50

-----

Lachs | salmon
Schnittlauch-Buttersauce | Gnocchi
chive-butter sauce | gnocchi
27
 
DÜRNBERG | Cuvée Ortolan Prestige Reserve 2014 (CH/WB/GB) | Weinviertel
10,50

-----

Grillhuhn | grilled chicken (2 persons)
gefüllt | cremiger Grünkohl | Bratensaft
stuffed | creamy kale | gravy

44
 
ZUSCHMANN-SCHÖFMANN | Weisser Burgunder Selektion 2019 | Weinviertel
11

-----

Schweinebauch | pork belly
Schmalztascherl | Krautsalat
suet dumpling | cabbage salad

24
 
SCHLOSS GOBELSBURG | Tradition 3 Jahre 851 Ed. (GV/RI) | Kamptal
13,50

-----

Mum's Legacy
Zunge und Herz vom Ötscherblickschwein | Semmelknödel
pork tongue and heart stew | bread dumpling

16 | 19

ZIRNSACK | Grüner Veltliner Amphore 2021 | Weinviertel
10

-----

Fleischlaberl | rissole
Erdäpfelmousseline | Röstzwiebel | Bratensaft
potato mousseline | fried onion | gravy

22
 
ERWIN SABATHI | Grauburgunder Ried Jägerberg 1. STK DAC 2021 | Südsteiermark
11

-----

Butternusskürbis | butternut squash (v)
Kokosnuss-Ingwer Curry
coconut-ginger curry

21

HEINRICH HARTL | Rotgipfler Gumpoldskirchen 2016 | Thermenregion
9

-----

Sellerie Steak | celeriac steak (v)
Steak fries | Pfeffersoße
Steak fries | pepper sauce

28

KRISPEL | Grauburgunder Ried Neusetzberg DAC 2020 | Vulkanland Steiermark
12

-----

Filet Steak
Steak Fries | Pfeffersoße oder Café de Paris Butter
steak fries | pepper sauce or Café de Paris butter

46

FLETCHER | Barbaresco Recta Pete 2020 | Piemont
14,50

-----

Ribeye Steak
Steak Fries | Pfeffersoße oder Café de Paris Butter
steak fries | pepper sauce or Café de Paris butter

44

FLETCHER | Barbaresco Recta Pete 2020 | Piemont
14,50

-----

Filet Rossini
Gänseleber | Rösti | Spinat | Sauce Bordelaise
goose liver | roesti | spinach | sauce Bordelaise

52

CHÂTEAU DU RETOUT | Haut-Medoc 2016 (CS/ME/PV) | Bordeaux
12,50

-----

Chateaubriand
Baby Brokkoli | Mandel | Gratin Dauphinois | Café de Paris | Rinderfett Hollandaise | Rotwein- u. Pfeffersoße
baby broccoli | almonds | Gratin Dauphinois | Café de Paris | beef fat Hollandaise | redwine and pepper sauce

90

CHÂTEAU DU RETOUT | Haut-Medoc 2016 (CS/ME/PV) | Bordeaux
12,50

-----

Wagyu Beef Sirloin A5 100gr
Sushireis | Romanaherz in Ponzu-Sesam Marinade
sushi rice | romanasalad | ponzu-sesame marinade

65

SILVIA HEINRICH | Blaufränkisch Ried Goldberg Reserve 2019 | Mittelburgenland
12,50

-----


Kirsche | cherry (v)
Vanille | Mandel
vanilla | almonds

13

JOHANNESHOF REINISCH | Roter Eiswein 2022 (ME/CS) | Thermenregion
9  (1/16)

-----

Sticky Toffee Pudding
Datteln | Salzkaramell | Milcheis
dates | salted caramel | milk ice cream

15

CHÂTEAU LAFAURIE-PEYRAGUEY 2000 (SEM/SB) | Sauternes-Barsac
9,50  (1/16)

-----

"Bounty" Milchreis | "Bounty" milk rice (v)
Kokos | Schokocrumbles | Sorbet
coconut | chocolate crumbles | sorbet

14

GRATAVINUM | Dolç d'en Piqué 2019 (CS/GAR) | Priorat
12

-----

Gereiftes aus der Käsetheke | assorted cheese selection
Das Beste von Kuh, Ziege & Schaf | Chutney
the best of cow, goat & sheep | chutney

14 | 19

DOMAINE LOBERGER | Pinot Gris Grand Cru Saering 2018 | Elsass
13


-----

Affogato al caffè
Vanilleeis | Cantuccini
vanilla ice cream | cantuccini

9
 

-----
 

auch als Menü | menu option

4 courses | 68

6 courses | 94